,,Mi ZNAMO da svako dete nosi u sebi jedinstveni potencijal, a mi smo tu da ga prepoznamo, podržimo i usmerimo, kako bi na svom životnom putu kao autentična LIČNOST donosilo odluke u skladu sa svojom SUŠTINOM“

Privatna predškolska ustanova ,,Klincograd“ je osnovana 2008. godine sa ciljem da deci pruži toplo, bezbrižno i stimulativno okruženje, a akreditaciju stičemo već 2009. godine.

PU ,,Klincograd“ radi u dva odvojena objekta koja se nalaze na istoj adresi: Klincograd Anđela (za decu jaslenog i mlađeg vrtićkog uzrasta od 1-4 godine) i Klincograd 1 (vrtićke i PPP grupe uzrasta od 4-7 godina).

Predškolska ustanova vrtić obdanište jasle jaslice Klicograd


1 – 4
godina

JASLENA I MLAĐA VRTIĆKA GRUPA

Predškolska ustanova vrtić obdanište jasle jaslice Klicograd


4 – 7
godina

SREDNJA, STARIJA I PRIPREMNO PREDŠKOLSKA GRUPA

Pored stimulativno – edukativnih sredstava kojima je opremljena unutrašnjost, izdvajamo se i po prostranom dvorištu ili ,,parkiću“ kako ga deca zovu, propisno obezbeđenom i bez mogućnosti direktnog izlaska na ulicu. Dvorište svojim prostranstvom omogućava organizovanje društvenih igara, većih poligona, neometanog trčanja, što predstavlja osnov za pravilan fizički razvoj dece, koja u gradskim uslovima savremenog života pate od pokretnog deficita.

Možemo da se pohvalimo i sopstvenom proizvodnom kuhinjom u kojoj se svi obroci spremaju po pažljivo isplaniranom i energetski izbalansiranom programu ishrane koji se sastavlja na nedeljnom nivou od strane našeg nutricioniste.

Od 2015. god. PU ,,Klincograd“ se nalazi u programu subvencija.