,,Mi ZNAMO da svako dete nosi u sebi jedinstveni potencijal, a mi smo tu da ga prepoznamo, podržimo i usmerimo, kako bi na svom životnom putu kao autentična LIČNOST donosio odluke u skladu sa svojom SUŠTINOM“

Privatna predškolska ustanova ,,Klincograd“ je osnovana 2008. godine sa ciljem da deci pruži toplo, bezbrižno i stimulativno okruženje, a akreditaciju stičemo već 2009.godine.

PU ,,Klincograd“ radi u dva odvojena objekta koja se nalaze na istoj adresi: Klincograd Anđela (za decu jaslenog i mlađeg vrtićkog uzrasta od 1-4 godine) i Klincograd 1 (vrtićke i PPP grupe uzrasta od 4-7 godina).

Predškolska ustanova vrtić obdanište jasle jaslice Klicograd

1 – 4 godine

JASLENA I MLAĐA VRTIĆKA GRUPA

Predškolska ustanova vrtić obdanište jasle jaslice Klicograd

4 – 7 godina

SREDNJA, STARIJA I PRIPREMNO PREDŠKOLSKA GRUPA

Pored stimulativno – edukativnih sredstava kojima je opremljena unutrašnjost , izdvajamo se i po prostranom dvorištu ili ,,parkiću“ kako ga deca zovu, propisno obezbeđenom i bez mogućnosti direktnog izlaska na ulicu.Dvoriste svojim prostranstvom omogucava organizovanje drustvenih igara, vecih poligona, neometanog trcanja sto predstavlja osnov za pravilan fizicki razvoj dece, koja u gradskim uslovima savremenog zivota pate od pokretnog deficita.

Možemo da se pohvalimo i sopstvenom proizvodnom kuhinjom u kojoj se svi obroci spremaju po pažljivo isplaniranom i energetski izbalansiranom programu ishrane koji se sastavlja na nedeljnom nivou od strane našeg nutricioniste.

Od 2015. god. PU ,,Klincograd“ se nalazi u programu subvencija.